طراحی سایت فروشگاهی

اگر شما هم صاحب فروشگاه هستید اما هنوز فعالیت اینترنتی خود را آغاز نکرده‌اید، بهتر است که هرچه سریع‌تر اقدام کنید. زیرا در صورتی که فعالیت خود را تنها به صورت فیزیکی اداره کنید، از پیشرفتی همگام با بقیه رقبا عقب خواهید ماند و نمی‌توانید آنطور که باید و شاید دیده شوید. طراحی سایت فروشگاهی و انجام فعالیت خود به صورت اینترنتی، میانبری برای افزایش فروش و رسیدن به موفقیت در این شغل است. در حال حاضر خرید اینترنتی در ایران نیز افزایش پیدا کرده است و به دلیل مزایای که خرید اینترنتی نسبت به خرید حضوری دارد، بسیاری از افراد این روش خرید را انتخاب می‌کنند. فرقی نمی‌کند که فروشگاه شما در چه زمینه‌ای باشد و چه محصولی را ارائه می‌دهید، در هر صورت قطعاً با سرچ روزانه مشتریان و ورود آن‌ها به سایت خود مواجه خواهید شد. بنابراین طراحی سایت فروشگاهی و انجام فعالیت خود به صورت اینترنتی محدودیت زمانی و مکانی ندارد. برای آشنایی بیشتر با طراحی سایت فروشگاهی، مزایا، مراحل و سایر اطلاعات لازم در این زمینه، تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

shape
shape
shape
shape
shape
shape

آیا نیاز به راهنمایی دارید

کارشناسان ما جهت مشاوره آماده اند

با ما در تماس باشید


مزایای طراحی سایت فروشگاهی 

طراحی سایت فروشگاهی و فعالیت به صورت مجازی قطعاً مزایای زیادی به همراه خواهد داشت و به کسب و کارهای مختلف کمک می‌کند تا بتوانند راحت‌تر و سریع‌تر دیده شوند. در صورتی که شما هم قصد طراحی سایت فروشگاهی را دارید اما هنوز هم برای انجام این کار شک دارید، بهتر است که با مزایای زیاد طراحی سایت فروشگاهی آشنا شوید. مهم‌ترین مزایای طراحی سایت فروشگاهی در ادامه بیان شده است. 
• افزایش حجم فروش
یکی از مزیت‌هایی که طراحی سایت فروشگاهی دارد افزایش فروش است. هنگامی که شما یک سایت را برای فروشگاه خود ‌راه‌اندازی می‌کنید و محصولات را در سایت بارگذاری می‌کنید، قطعاً از هر نقطه جغرافیایی و در هر زمان بازدید‌کننده خواهید داشت و در صورت ارائه محصولات و خدمات متمایز و مناسب، فروش شما افزایش پیدا خواهد کرد. 
• شهرت و برندینگ
بسیاری از فروشگاه‌های کنونی شهرت خود را مدیون فعالیت در اینترنت هستند، زیرا با داشتن یک سایت اختصاصی می‌توان محصولات برند خود را در معرض دید افراد زیادی قرار داد و با سرعت بیشتری نسبت به زمانی که فعالیت به صورت فیزیکی است به شهرت رسید. 
• جلب اعتماد مشتریان
در حال حاضر آمار کلاهبرداری‌‌های که در فضای مجازی مختلف صورت می‌گیرد بالا است، اما مجموعه‌هایی که دارای سایت هستند امنیت و اعتبار بیشتری دارند و با داشتن سایت اختصاصی خود می‌توان اعتماد مشتریان را جلب نمود و آن‌ها را به مشتری ثابت تبدیل کرد. 
• کاهش هزینه‌ها
تصور کنید که شما صاحب یک لباس فروشی بزرگ هستید و برای مدیریت فروشگاه خود به نیروهای زیادی برای پاسخگویی به مشتریان و فروش نیاز خواهید داشت. اما با داشتن فروشگاه اینترنتی تعداد نیروی انسانی که برای مدیریت فروشگاه نیاز دارید بسیار کاهش پیدا خواهد کرد و در نتیجه هزینه‌‌ها نیز کاهش می‌یابند. اما علاوه بر این، با داشتن سایت فروشگاهی نیازی به پرداخت هزینه‌های گزاف برای تبلیغات و بازاریابی نخواهید بود، زیرا داشتن سایت باعث برندینگ و تبلیغات کم هزینه است. نکته‌ای که وجود دارد این است که با داشت سایت فروشگاهی، هزینه‌هایی مانند هزینه اجاره مکان فیزیکی، برق، گاز و غیره حذف می‌شود. 
• عدم محدودیت زمانی و مکانی
فروشگاه‌های فیزیکی تنها در ساعت مشخصی از روز می‌توانند فعالیت کنند و همچنین فعالیت آن‌ها محدود به موقعیت جغرافیایی خاصی است، اما با داشتن فروشگاه اینترنتی این مشکلات و محدودیت‌ها وجود نخواهد داشت و می‌توان بدون هیچ محدودیت زمانی و مکانی فعالیت خود را انجام داد. مشتریان نیز می‌توانند در هر ساعت از شبانه روز و در هر مکانی که هستند به فروشگاه اینترنتی شما مراجعه نموده و سفارش خود را ثبت کنند. 
• تعامل با مشتریان 
یکی دیگر از مزایای داشتن فروشگاه اینترنتی این است که می‌توان به راحتی با مشتریان تعامل و ارتباط برقرار نمود. این مزیت باعث می‌شود که بتوان از نظرات، پیشنهادات و انتقادات مشتریان بهره‌مند شد و فعالیت خود را با توجه به خواسته‌های آن‌ها پیش برد. 
• بررسی رفتار مشتریان 
با داشتن سایت فروشگاهی می‌توان به داده‌ها و آمار مربوط به سایت خود دسترسی داشت و آن‌ها را تحلیل نمود. با استناد بر این آمار و ارقام می‌توانید رفتار مشتریان و الگوی خرید آن‌ها را بررسی نموده و در نهایت تصمیم‌گیری بهتری داشته باشید و استراتژی‌های مناسبی را برای بهبود فعالیت خود انجام دهید. 
• امکان فعالیت در سطح بین‌المللی 
درصورتی که قصد فروش محصولات خود در سطح جهان را داشته باشید، می‌توانید سایت خود را به گونه‌ای طراحی کنید که مشتریان خارجی نیز از آن بهره‌مند شوند که این ویژگی با داشتن فروشگاه فیزیکی غیر ممکن و یا بسیار دشوار خواهد بود. 


ویژگی‌های الزامی یک سایت فروشگاهی 

همه سایت‌های فروشگاهی که در حال حاظر در حال فعالیت هستند موفق نخواهند بود و دلیل این امر نیز عدم برخورداری برخی از این سایت‌ها از ویژگی‌های مهم است. هنگام طراحی سایت فروشگاهی باید علاوه بر اهداف صاحب سایت به نیاز و خواسته مراجعه کنندگان به سایت نیز توجه ویژه‌ای شود. در ادامه برای درک بهتر شما از این موضوع ویژگی‌های الزامی که یک سایت فروشگاهی باید داشته باشد، بیان شده است. 
• طراحی و ظاهر مناسب
افرادی که به یک سایت فروشگاهی مراجعه می‌کنند به ظاهر سایت توجه زیادی کرده و قطعاً با منظم و مرتب بودن سایت و مشخص بودن بخش‌های مختلف آن از سپری کردن وقت خود در سایت لذت خواهند برد. در مقابل در صورتی که سایت طراحی مناسبی نداشته باشد، باعث خروج سریع‌تر کاربران از آن خواهد شد. 
• کاربری راحت
دومین ویژگی که یک سایت فروشگاهی باید داشته باشد، کاربری راحت است، یعنی همه افرادی که به سایت مراجعه می‌کنند بتوانند به راحتی از سایت استفاده نموده و به بخش‌های مختلف دسترسی پیدا کنند. 
• امنیت بالا
شخصی که برای خرید محصول به سایت شما مراجعه می‌کند به شما اعتماد کرده و شما نیز در مقابل باید امنیت آن را تامین کنید تا اطلاعات مهم آن حفظ شود. برای مثال درگاه‌های پرداخت امنی برای کاربران در نظر گرفته شود.
• داشتن صفحات و بخش‌های مختلف
یکی از الزامات دیگری که سایت فروشگاهی باید داشته باشد این است که سایت از بخش‌های مختلف و مهمی برخوردار باشد. برای مثال صفحه تماس با ما، اطلاعات کامل فروشگاه، قسمت نظرات، چت آنلاین، درباره ما و غیره. 
• سرعت بالا
تجربه نشان داده است که کاربران از سایتی که سرعت کندی دارد سریع‌تر خارج شده و یکی از مهمترین ویژگی‌هایی که سایت فروشگاهی باید داشته باشد، سرعت بالا است. کاربران باید بتوانند به سرعت به بخش‌های مختلف سایت دسترسی پیدا کرده و وقت آن‌ها تلف نشود. پایین بودن سرعت سایت باعث انصراف از خرید و ترک سایت می‌شود. 
• قرار دادن محتوای با کیفیت و بلاگ
فرقی نمی‌کند که در فروشگاه شما چه محصولاتی به فروش می‌رسد، در هر صورت باید برای محصولات خود تصاویر و محتوای با کیفیتی ارائه دهید و همچنین در قسمت بلاگ سایت اطلاعات کاربردی مناسبی در رابطه با فروشگاه و محصولات خود ارائه دهید. 
• روش‌های پرداخت مختلف
سایت فروشگاهی باید روش‌های پرداخت مختلفی را برای مشتریان در نظر بگیرد تا مشتریان بتوانند با توجه به شرایط و راحتی خود روش مناسبی را انتخاب کنند و دغدغه‌ای از این بابت نداشته باشند. 
• فعالیت در شبکه‌های مجازی و راه‌های ارتباطی مختلف 
در سایت فروشگاهی بای راه‌های ارتباطی مختلفی برای کاربران سایت قرار داده شود تا کاربران بتوانند به راحتی با پشتیبان سایت ارتباط برقرار نموده و سوالات، پیشنهادات و انتقالات خود را بیان کنند. همچنین بهتر است که در شبکه‌های مجازی مختلف فعالیت کرد و اخبار و اطلاعات مهم را در اختیار مشتریان قرار داد و از این طریق اعتماد آن‌ها را جلب نمود. 


مراحل طراحی سایت فروشگاهی 


مراحلی که لازم است تا یک سایت فروشگاهی طراحی شود با توجه به روش طراحی سایت متفاوت است. برای مثال می‌توان طراحی سایت فروشگاهی را به روش کد نویسی انجام داد و یا از طریق وردپرس آن را طراحی کرد. در حال حاضر بسیاری از سایت‌ها به خصوص سایت‌های فروشگاهی با وردپرس طراحی می‌شوند و ما در ادامه مراحل طراحی سایت فروشگاهی به این روش را بیان خواهیم نمود.


مرحله اول: برنامه‌ریزی و مشخص کردن اهداف
قبل از طراحی سایت فروشگاهی باید مشخص شود که قرار است چه محصولاتی در سایت به فروش برسد که این محصولات می‌تواند محصولات دیجیتالی مانند فیلم و کتاب باشد و یا فروشگاه پوشاک، در هر صورت باید این موضوع به صورت دقیق مشخص شود و با توجه به آن سایتی مناسب طراحی کرد. همچنین انتظاراتی که کارفرما از یک سایت دارد و بخش‌هایی که به آن نیاز دارد نیز باید مشخص شود تا هنگام طراحی سایت لحاظ گردد. 
مرحله دوم: تعیین نام دامنه و ثبت آن
دامنه سایت به نام و آدرس سایت گفته می‌شود که کاربران می‌توانند با استفاده از آن به سایت شما وارد شوند. برای انتخاب دامنه مناسب برای سایت فروشگاهی باید نکات مهمی را در نظر گرفت. برای مثال بهتر است که آدرس سایت کوتاه باشد زیرا در این صورت نام سایت راحت‌تر و بیشتر در اذهان باقی خواهد نمود. همچنین بهتر است که نام سایت با کسب و کار و برند شما مطابقت داشته باشد. عدم استفاده از اعداد و علائم نگارشی نیز در هنگام تعیین نام و دامنه اهمیت دارد. پسوند نام سایت نیز مسئله مهم دیگری است که باید به آن توجه داشته باشید که این پسوند می‌تواند ir که مربوط به ایران است باشد و یا Com. که بین‌المللی است باشد. در صورتی که قصد گسترش فعالیت خود در سطح جهانی را دارید بهتر است که پسوند Com. را انتخاب کنید. 
مرحله سوم: انتخاب‌هاست یا میزبان سایت
در مرحله بعدی از طراحی سایت فروشگاهی باید هاست یا میزبانی برای سایت انتخاب شود که هاست در واقع فضایی است که اطلاعات یک سایت را ذخیره کرده و از آن‌ها نگهداری می‌کند. هاست انواع مختلفی از جمله هاست اشتراکی، هاست اختصاصی، کاست مجازی و هاست ابری دارد که عملکرد و هزینه آن‌ها متفاوت است که با توجه به سایت فروشگاهی خود باید هاست مناسبی را انتخاب نمود. 
 مرحله چهارم: انتخاب قالب سایت و سفارشی‌سازی آن
در این مرحله از طراحی سایت فروشگاهی باید برای سایت خود قالب مناسب انتخاب کرد. قالب در واقع همان طراحی و ظاهر سایت بوده که تاثیر بسزایی بر روی مخاطب داشته و طراحی اصولی آن اهمیت دارد. قالبی که برای سایت فروشگاهی طراحی می‌شود باید تمیز، ساده و کاربر پسند باشد و بتوان به راحتی به همه بخش‌های سایت مراجعه نمود. همچنین قالب سایت باید به گونه‌ای باشد که بر روی سیستم‌های مختلف از جمله تلفن همراه، کامپیوتر، لپ تاپ و سایر سیستم‌ها به خوبی عمل کرده و قابلیت دسترسی به همه بخش‌های آن وجود داشته باشد. همچنین سایت فروشگاهی باید قابل جستجو و سرچ باشد تا کاربر بتواند به راحتی به بخش‌های مختلف سایت مراجعه کند. در این مرحله نباید از برندسازی غافل شد و لوگویی مناسب با فروشگاه و برند را در سایت درج نمود.
مرحله پنجم: اضافه کردن محتوا و محصولات به سایت
بعد از انجام مراحل ذکر شده وقت آن است که محصولاتی که قرار است به فروش برسد را در سایت بارگذاری نمود و محتوای مناسب نیز برای آن‌ها قرارداد. نکته مهمی که در این مرحله باید به آن توجه نمود دسته‌بندی منظم محصولات فروشگاه است تا کاربر بتواند به راحتی به محصول مورد نظر خود دسترسی پیدا کند. همچنین بهتر است که فیلترهایی از جمله رنگ، سایز و سایر اطلاعات مناسبی را برای محصولات قرار داد. در این مرحله قرار دادن تصاویر با کیفیت برای هر محصول و همچنین توضیحات کامل برای محصولات می‌تواند تاثیر بسزایی در تصمیم‌گیری بهتر مشتریان داشته باشد. اضافه کردن گزینه امتیازدهی و نظرات مشتریان نیز اهمیت زیادی دارد. 
مرحله ششم: مشخص کردن روش پرداخت
در این مرحله باید روش پرداخت مناسب و امنی برای مشتریان انتخاب شود تا آن‌ها بتوانند هزینه خرید خود را با امنیت کامل پرداخت کنند. علاوه بر امنیتی که روش پرداخت باید داشته باشد، نحوه پرداخت باید ساده باشد تا خریداران بتوانند به راحتی از آن استفاده کنند. از جمله روش‌های پرداختی که وجود دارد، پرداخت غیر مستقیم، کارت به کارت، پرداخت رمز ارزی و غیره است که در هر صورت باید تنها اطلاعات ضروری از مشتریان خواسته شود و امنیت اطلاعات بانکی آن‌ها حفظ شود. همچنین باید هزینه‌‌ای که برای ارسال کالا در نظر گرفته می‌شود معقول باشد تا مشتریان خود را از دست ندهید. 
مرحله هفتم: تبلیغات و بازاریابی
در مرحله آخر باید استراتژی مناسبی برای تبلیغات و بازاریابی داشته باشید تا بتوانید محصولات برند خود را به افراد زیادی معرفی کنید و مشتریان زیادی را به خود جذب کنید. روش‌های مختلفی برای تبلیغات و بازاریابی وجود دارد که فعالیت در شبکه‌های مجازی یکی از روش‌های تبلیغاتی موثر و کارآمد است. در هنگام تبلیغات به نقاط قوت خود اشاره کنید و روشی را بکار گیرید تا نظر کاربر برای مراجعه به سایت شما جلب شود. 


هزینه طراحی سایت فروشگاهی 

عوامل مختلفی بر تعیین هزینه طراحی سایت فروشگاهی دخیل هستند و باتوجه به این عوامل نمی‌توان قیمت ثابتی برای طراحی سایت فروشگاهی بیان نمود. هزینه طراحی یک سایت فروشگاهی می‌تواند 3 میلیون باشد و هزینه طراحی سایت فروشگاهی دیگر 150 میلیون که عوامل مختلفی بر این اختلاف قیمت موثر هستند. در صورتی که سایت فروشگاهی از امکانات و قابلیت‌ها و صفحات و بخش‌های مختلف بیشتری برخوردار باشد، هزینه طراحی آن افزایش پیدا خواهد کرد. به صورت کلی هر چه سایت فروشگاهی پیچیدگی بیشتری داشته باشد و کارفرما امکانات بیشتری از طراح سایت بخواهد، هزینه با افزایش همراه خواهد بود. همچنین مجموعه‌ای که برای طراحی سایت انتخاب می‌شود و تخصص و مهارت تیم طراحی سایت نیز بر قیمت نهایی آن موثر است. نوع سایت از نظر اختصاصی یا نیمه اختصاصی بودن آن و روش طراحی سایت که با استفاده از وردپرس یا کد نویسی باشد نیز از دیگر عوامل کننده هزینه طراحی سایت فروشگاهی هستند. بنابراین برا اطلاع دقیق از هزینه طراحی سایت فروشگاهی باید ابتدا همه موارد ذکر شده را مشخص کنید و سپس از تیم و مجموعه‌ای موردنظر برای طراحی سایت، در مورد هزینه دقیق طراحی سایت مطلع شوید. 


طراحی سایت فروشگاهی چقدر زمان می‌برد؟

سایت‌ها انواع مختلفی دارند که زمانی که برای طراحی هر کدام سپری می‌شود متفاوت است. اما طراحی سایت فروشگاهی نسبت به سایر سایت‌ها پیچیدگی بیشتری دارد. به علاوه عوامل مختلفی بر زمان لازم برای طراحی سایت فروشگاهی موثر هستند که برخی از این عوامل عبارتنداز، 
میزان تخصص و سرعت مجموعه‌ای که قرار است طراحی سایت فروشگاهی را انجام دهد. 
امکاناتی که سایت فروشگاهی تقاضا شده باید داشته باشد. 
انتظارات کارفرما 
تعداد صفحات سایت و بخش‌های مختلف آن 
روش طراحی سایت (وردپرس یا کد نویسی) 
با در نظر داشتن همه عوامل ذکر شده به صورت کلی زمان لازم برای طراحی سایت فروشگاهی بین 7 الی 45 روز است که این زمان تقریبی است و باید باتوجه به عوامل ذکر شده زمان دقیق طراحی این نوع سایت مشخص شود. 


اقدامات لازم بعد از طراحی سایت فروشگاهی 

طراحی سایت فروشگاهی همه ماجرا نیست و بعد از انجام این کار باید اقدامات مهم دیگری را نیز در جهت پیشرفت سایت و کسب و کار خود انجام داد. در ادامه لیستی از اقدامات لازمی که بعد از طراحی سایت فروشگاهی باید انجام داده شود بیان شده است.

 

 


طراحی سایت فروشگاهی را به تیم یاس کیش بسپارید
اگر تصمیم شما برای طراحی سایت فروشگاهی نهایی شده است، قطعا به دنبال مجموعه‌ای برای طراحی سایت مناسب برای فروشگاه خود خواهید بود. نکته‌ای که باید به آن توجه شود، انتخاب مجموعه‌ای معتبر و شناخته شده است که طراحی سایت فروشگاهی را با دقت بالا انجام دهد و از تیمی متخصص و باتجربه برا انجام این کار استفاده کند. مجموعه یاس کیش یکی از بهترین مجموعه‌ها است که تجربه زیادی در زمینه طراحی انواع سایت از جمله سایت فروشگاهی دارد. در این مجموعه ابتدا نیاز‌ها و خواسته کارفرما بررسی می‌شود و سپس باتوجه به نوع فروشگاه و هدف موردنظر، سایتی با ظاهر زیبا و عملکرد مناسب طراحی می‌شود. با سپردن طراحی سایت فروشگاهی خود به تیم یاس کیش، می‌توانید از بابت رعایت همه اصول و قواعد اطمینان حاصل نمایید و سایتی باتوجه به نیاز خود تحویل بگیرید. همچنین به منظور جلب رضایت مشتریان و حذف هزینه‌ های اضافی، مجموعه یاس کیش خدمات طراحی سایت را با مناسب‌ ترین قیمت انجام می‌دهد. 

shape
shape
shape
shape
shape
shape
shape